Egyedi póló nyomtatás - Facebook
Egyedi póló nyomtatás - Instagram

Vásárlási és gyártási információk

Elkészítési idő

A megrendelt egyedi pólók elkészítési ideje általában 24-48 óra. Amennyiben nincs raktáron a kívánt termék, úgy néhány nap. Kiszállítás esetén a szállítási idővel is érdemes számolni (+1 nap). Ügyfeleink érdekében nagyobb megrendelésnél mindig egyeztetjük a gyártási időt és a kiszállítás részleteit is, de pár napos határidővel vállaljuk a nagyobb pl. egyedi céges-, rendezvényes pólók nyomását is!

Szállítási és fizetési módok

Személyes átvétel, budapesti csomagponton: 1067 Budapest, Podmaniczky utca 43. (H: 12:00-18:00, K-P: 10-18), készpénzes fizetéssel. Személyes átvétel egy földszinti, utcára nyíló üzlethelyiségben! Ünnepnapokon, nincs nyitva, az államilag megcserélt napokon kérjük érdeklődjön a nyitva tartásról vagy a nyitólapon tekintse meg az ilyen időszakos tájékoztatónkat. Díja: 0 Ft

GLS CsomagPontra történő szállítás esetén: a megrendeléskor kiválasztott csomagpontra, kedvezőbb díjjal juttatjuk el megrendelését: 790 Ft

Utánvétes kiszállítás:ekkor készpénzben lehet kifizetni a megrendelt egyedi termékeket. Díja 1.950 Ft helyett most 1270 Ft!

Utánvétes kiszállítás, előre utalás esetén: utánvét kezelése nélkül, ha előre utal, kedvezőbben tudunk szállítani, díja: 635 Ft

Egyedi póló készítés

Vállaljuk egyedi pólók nyomtatását, feliratozását, de vállaljuk akár az egyedi pólók megtervezését is! Több termék vagy egyedi kérések esetén kérhet tőlünk mint magánszemély is és mint cég képviselője is árajánlatot!

Kérjen tőlünk itt egyszerűen árajánlatot!

Póló nyomtatás - Flex nyomással

  • fényes és sima felülettel rendelkezik a minta vagy a felirat;
  • tapintása sima és elég rugalmas, ahhoz hogy tartós legyen;
  • nagy mintákhoz, nagy felületekhez is jól használható.
Rendkívül tartós! A mosást jól bírja, nem töredezik, nem fakul.
Élénk és szép tartós színek jellemzik, de színátmenet nem oldható meg vele.

A pólótervezőnkben a Flexnyomás színei találhatóak meg, így te határozod meg, hogy Flexnyomáskor melyik színeket használjuk. Így lesz valóban egyedi és tartós a pólód, pulóvered!

Póló nyomtatás - Direkt nyomással

  • enyhén fényes és sima felülettel rendelkezik a minta, nagyon kicsit felveszi a textília mintázatát;
  • színátmenetekhez és sok színnel rendelkező saját mintákhoz ezt a technológiát használjuk;
  • bármilyen szín és színátmenettel megnyomható vele a póló.
Vékony pólókhoz, blúzokhoz is használható, kényelmes viseletet biztosít mindig.
Kizárólag pamutra nyomható a direkt nyomással készített minta, a színek ereje a mosások számával valamivel csökken.

Minden egyedi textil terméket érdemes kifordítva mosni és vasalni. A mintára rávasalva a hőtől a minta sérülhet és megfoghatja a vasalót is. Javasolt 40 fokon mosni. Ha betartod ezen egyszerű szabályokat, úgy sokáig kedvenced lehet a nálunk készített egyedi pólód!

Póló tervezés

Ha saját ötlete van és szeretné megtervezi Ön a megrendelni kívánt egyedi pólót, úgy a póló tervezés nagyon egyszerűen, online pólótervezőnk segítségével megoldható. A pólós piacon nagyon kevés cég rendelkezik igazán jó pólótervezővel, tegye próbára a Pólósarok tervezőjét!

Ha nem tudja vagy nem szeretné megtervezni termékét (a pólót, pulóvert, atlétát, gyerekpólót, egérpadot stb.) akkor küldje el nekünk ötletét és mi szabad kapacitásunktól függően, de gyorsan igyekszünk Önnek elkészíteni pólótervét.

Ha árajánlatot szeretne kérni póló tervezésre vagy egyedi póló nyomtatásra, feliratozásra stb. akkor itt online nagyon egyszerűen megteheti.