Fb.
06 70/610 0210

Póló feliratozás

Póló feliratozásEgyedi pólókat feliratozunk: ajándék pólót, céges pólót, pulóvert, sapkát és textíliákat feliratozunk.
Tetszőleges helyre kérheti pólójára a feliratokat, akár az elejére, hátára, ujjára vagy akár az oldalára is.

Klasszikus elrendezés estén a céges logót, cégnevet a szívnél helyezzük el, a póló vagy pulóver hátán pedig nagyban az Ön által meghatározott feliratot (szintén lehet a logó és a cégnév).
A legtöbb céges megrendelőnk ezt a klasszikus elrendezés választja, de jól mutat még a vállon és a termék ujján is elhelyezett felirat. Nem csak a sportos, de a részletekre odafigyelő imidzset is építi.

Pólótervezőnk segítségével szép betűtípussal, tetszőleges helyre és méretben helyezheti el pólófeliratait, saját vagy cége nevét.

Előre elkészített pólómintáink között rengeteg vicces póló feliratot és szülinapos feliratokat, talál. Tervezze meg póló mintáinkat felhasználva ajándék pólóját!

Kérjen ajánlatot céges pólók feliratozására, közbeszerzésre

Vegye fel velünk itt a kapcsolatot és online űrlapunkat kitöltve 1 perc alatt bekérheti tőlünk céges pólóira, rendezvényes pólóira egyedi árajánlatát!

Munkáink során számos rendezvényre készítettünk már nem csupán party pólókat, de céges és önkormányzati pólókat és pulóvereket is. Jó minőségű pamut termékekkel dolgozunk, teszteltük a nagykereskedők és a beszállítók kínálatait és a különböző technológiákat is.

Több ezer megrendeléssel és sok éves tapasztalattal mögöttünk nem fog csalódni, sem az árban, sem a minőségben.
Itt kérhet tőlünk egyedi árajánlatot, póló vagy pulóver egyedi elkészítésére, feliratozására: